Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tony Rome

Yksityisetsivä Tony Rome 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76097EAN: 7391772397706

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­rank Si­nat­ra on yk­si­tyi­set­sivä To­ny Ro­me­na ame­ri­ka­ni­ta­lia­lai­sil­le sa­man­lai­nen iko­ni kuin van­han pol­ven suo­ma­lais­ten muis­ta­ma käppänä lap­pa­lai­suk­ki: pie­ni, jän­tevä ja näennäi­sen vä­lin­pitämätön nais­ten perään.

F­rank Si­nat­ra on yk­si­tyi­set­sivä To­ny Ro­me­na ame­ri­ka­ni­ta­lia­lai­sil­le sa­man­lai­nen iko­ni kuin van­han pol­ven suo­ma­lais­ten muis­ta­ma käppänä lap­pa­lai­suk­ki: pie­ni, jän­tevä ja näennäi­sen vä­lin­pitämätön nais­ten perään. Dek­ka­ri tut­kii gryn­de­rin ki­ha­rai­sia per­hea­sioi­ta. Mia­mi heh­kuu, ja au­to­fe­ti­sis­tit ovat vä­hintään­kin tyy­tyväi­siä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva aikansa lapseksi. Hienoista yksityiskohtien elämistä. Selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy