Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cliffhanger - kuilun partaalla

Cliffhanger 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98346EAN: 5050582605518

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ren­ny Har­li­nin vuo­ri­kii­pei­ly­seik­kai­lu toi­mii kons­tai­le­mat­to­ma­na toi­min­ta­viih­teenä, jos­sa lu­mi pöl­lyää ja ha­baa mit­tail­laan lii­ko­ja poh­dis­ke­le­mat­ta.

Ren­ny Har­li­nin vuo­ri­kii­pei­ly­seik­kai­lu toi­mii kons­tai­le­mat­to­ma­na toi­min­ta­viih­teenä, jos­sa lu­mi pöl­lyää ja ha­baa mit­tail­laan lii­ko­ja poh­dis­ke­le­mat­ta. Ylia­na­ly­soi­mal­la elo­ku­van ta­ri­nas­ta saa to­ki esiin jo­pa klas­si­sia aar­tee­net­sintä-sä­vyjä, kun Kal­lio­vuo­ril­le ra­ha­salk­kun­sa pu­dot­ta­neet kon­nat kaap­paa­vat it­sel­leen pa­ri pai­kal­lis­ta opas­ta (S­tal­lo­ne ja Roo­ker) ja tais­te­le­vat luon­no­voi­mia, vas­tus­ta­jiaan ja toi­siaan vas­taan suur­ten rik­kauk­sien toi­vos­sa.
E­lo­ku­va nos­ti ural­laan kuop­paan ajau­tu­neen Stal­lo­nen ta­kai­sin ih­mis­ten il­moil­le ja hu­hu­jen mu­kaan pe­las­ti myös mai­neik­kaan tuo­tan­toyh­tiö Ca­rol­con het­kek­si kon­kurs­sin par­taal­ta, jo­ten merk­kie­lo­ku­vas­ta on selväs­ti ky­se.

Kuva & ääni

Teräväpiirtokuva ei missään vaiheessa ertityisesti hätkäytä, mutta ero aiempaan DVD-jälkeen on silti havaittava. Alkujakson ilmakuvat jäävät yhä hyvin pehmeiksi, mutta muutoin jälki on etenkin lähikuvissa ratkaisevasti aiempaa jäsentyneempää. Häviöttömäksi DTS HD Master Audio:ksi päivitetty ääniraita jyrisee ja paukkuu asiallisesti, joskin hieman monotoonisesti, ja Trevor Jonesin (mm. Viimeinen mohikaani) musiikkiraita tuo aavistuksen hienostuneisuutta kokonaisuuteen.

Ekstrat

Suomenkielinen tekstitys hoitaa tehtävänsä, mutta tekee tuon tuosta omituisia valintoja (mm. "go figure" on käännetty "M.O.T.":ksi ja "wonder dog" viisaaksi koiraksi) ja suoranaisia virheitä (mm. "you have" on käännetty "olen", köyden vetäminen ampumiseksi ja huvittavimmin köyden kireänä pitäminen on tulkattu henkilön kireydeksi). Ekstroissa kuvan ja äänen testit. (IJ)
19/10/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy