Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5053083133474

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­riah Ca­reyn luot­saa­ma jou­lu­ta­ri­na pik­ku­tytöstä, jo­ka ha­luaa eni­ten maail­mas­sa pie­nen söpön koi­ran ka­ve­rik­seen.

Ma­riah Ca­reyn luot­saa­ma jou­lu­ta­ri­na pik­ku­tytöstä, jo­ka ha­luaa eni­ten maail­mas­sa pie­nen söpön koi­ran ka­ve­rik­seen.
Help­po ani­maa­tio­seik­kai­lu ei juu­ri kaa­no­nia tuo­reu­del­laan va­vi­su­ta, mut­ta tar­joaa tyy­li­puh­das­ta kes­ki­sar­jan viih­dettä per­heen pie­nim­mil­le. Ko­ko­nai­suus mais­tuu täh­del­leen räätälöi­dyltä nos­tal­gia-t­ri­piltä, jo­ka huk­kaa pai­koin kos­ke­tuk­sen­sa nor­maa­liin elämään, mut­ta toi­mii siinä missä kes­kimääräi­nen Bar­bie-e­lo­ku­va­kin. Ta­ri­na tun­tuu tu­tul­ta ja ope­tuk­set en­nal­ta-ar­vat­ta­vil­ta, mut­ta sy­ke on hyvä.

Kuva, ääni & ekstrat

Yksinkertainen tietokoneanimaatio toistuu puhtaasti ja väritoistoaan myöten hallitusti. Vaikutelma on perin muovinen, mutta dynaaminen. Suomeksi dubattu ääniraita (DTS5.1) hoitaa tehtävänsä rauhallisesti ja antaa tilaa muutamalle Mariah Carey -musiikkinumerolle. Vaihtoehtoisina ääniraitoina tarjolla on sekä muut pohjoismaiset dubit (DTS5.1) että alkuperäinen englanninkielinen raita (DTS-HD Master Audio 5.1). Ekstroissa lyhyt making of -kooste. (IJ)
21/12/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy