Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Site

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2021Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165917226

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

CIA:n ka­ni­ko­lo jou­tuu ek­sis­ten­tia­lis­ti­seen koet­te­le­muk­seen kun il­meetön kon­na tuo­daan pai­kal­le saa­lii­na jah­dis­ta.

CIA:n ka­ni­ko­lo jou­tuu ek­sis­ten­tia­lis­ti­seen koet­te­le­muk­seen kun il­meetön kon­na (Ja­son Clar­ke) tuo­daan pai­kal­le saa­lii­na jah­dis­ta. Saa­liis­ta tu­lee saa­lis­ta­ja, mut­ta mik­si on elo­ku­van vet­ty­nyt ässä.
Run­saan dia­lo­gin va­ras­sa ete­nevä ker­to­mus välttää kai­kis­ta ku­lah­ta­neim­man sa­nai­lun, mut­ta ei juu­ri on­nis­tu luo­maan tun­nel­maa tai jän­ni­tystä ta­pah­tu­miin­sa. Ajan­tap­po­veh­keenä tämä sil­ti ehkä toi­mii pa­rem­min kuin mo­ni la­ji­to­ve­rin­sa.

Kuva

Pehmeä, mutta vakaa kuva silottaa hyvin efektiensä ja kuvatun aineiston saumat. Helikopterit lentävät, paineovet sulkeutuvat ja kaikki kuolevat olipa sitten kyse pilvenpiirtäjän asukeista Ankarassa tai CIA-agenttien ankarasta jahdista näiden turvakolossa. Vähin elein ja budjettitietoisesti loihdittu kuva näyttää hyvältä formaatin puitteissa.

Ääni

Klise-ahdettu runsas dialogi toistuu luontevasti ja ääniraita levittäytyy paikoin hieman myös tilaan.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
23/01/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy