Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Hills Have Eyes 2 Unrated

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 204793EAN: 6438044130362

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wes Cra­ve­nin tuot­ta­ma ja kä­si­kir­joit­ta­ma toi­sen aal­lon kak­ko­so­sa te­kee sa­man kuin Geor­ge A. Ro­me­ron Dia­ry of the Dead.

Wes Cra­ve­nin tuot­ta­ma ja kä­si­kir­joit­ta­ma toi­sen aal­lon kak­ko­so­sa te­kee sa­man kuin Geor­ge A. Ro­me­ron Dia­ry of the Dead. Täy­sin epä­rea­lis­ti­sen toi­veik­kai­siin aa­tok­siin ei ole fa­nil­la­kaan va­raa, mut­ta niin vain van­has­ta kaa­no­nis­ta läy­detään uu­sia, pon­nek­kaas­ti soi­via vir­siä. Tällä ker­taa me­no on kyllä to­del­la graa­fis­ta. Mikä on sa­no­ma…­no, kan­nat­taa kat­soa Geor­ge W. Bus­hin suun­taan. Toi­vot­ta­vas­ti Mc­Cain ei kur­kis­ta selän ta­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva piirtyy tarkasti ja tarkoituksenmukaisesti. Ääniraita hyödyntää maaston ääniä ja luo hyvin tilatunnelmaa. Ekstroissa neljä poistettua kohtausta (3 min.), vaihtoehtoloppu (4 min.), 4 min. hupiotoksia, 10 min. mutanttihyökkäyksiä ja 36 min. dokumentit. (PS)
15/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy