Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sliding Doors

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­ti­laissä­vyi­nen ko­me­dial­li­nen draa­ma pien­ten, sat­tu­mil­ta tun­tu­vien ta­pah­tu­mien ar­vaa­mat­to­man suu­res­ta mer­ki­tyk­sestä.

Eng­lan­ti­laissä­vyi­nen ko­me­dial­li­nen draa­ma pien­ten, sat­tu­mil­ta tun­tu­vien ta­pah­tu­mien ar­vaa­mat­to­man suu­res­ta mer­ki­tyk­sestä. Kah­den rin­nak­kai­sen to­del­li­suu­den vä­li­tyk­sel­la ker­ro­tun ta­ri­nan pääo­sis­sa seik­kai­le­vat brit­tiak­sent­tia vääntävä Gwy­neth Palt­row (mm. Täy­del­li­nen mur­ha) ja eng­lan­ti­lais­ta kou­lu­poi­kaa muis­tut­ta­va John Han­nah (Neljät häät ja yh­det hau­ta­jai­set).

Kuva, ääni & ekstrat

Anamorfinen kuva on Sandrew Metronomen lipun alla julkaistuille levyille tyypillisesti miellyttävän luonnonmukainen, eikä 5.1-äänen puutekaan ole täysin ylitsepääsemätön. Suomenkieliset valikot ja skandinaaviset tekstitykset, mutta ei mitään lisukkeita. Traileri ja muutama musiikkivideo olisivat olleet minimivaatimuksena. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy