Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Villi tusina 2

Cheaper by the Dozen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203025EAN: 6438044098358

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ba­ke­rin ja Mur­taug­hin per­heet koh­taa­vat jäl­leen lo­majär­vellä, ja eiköhän ole pian klaa­nien vä­li­set ki­sat pys­tyssä.

Ba­ke­rin ja Mur­taug­hin per­heet koh­taa­vat jäl­leen lo­majär­vellä, ja eiköhän ole pian klaa­nien vä­li­set ki­sat pys­tyssä.
Jat­ko-o­sa osaa pidättäy­tyä roo­lis­saan, eikä haus­kaa tehdä ai­van vä­ki­sin. Elo­ku­va­teat­te­ri­koh­tauk­ses­sa jo­pa ta­voi­te­taan har­vi­nai­sen haus­ka tun­nel­ma, jos­ta Ste­ve Mar­tin on par­haim­mas­sa ve­dos­saan tun­net­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva väreilee joissakin yksityiskohdissa. Kaksi rutiininomaista ääniraitaa. Ekstroissa kommenttiraita, 8+10+5 min. dokumentit ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy