Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Resident Evil

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyväkään tie­to­ko­ne­pe­li ei kään­ny hel­pos­ti elo­ku­vak­si, mut­ta ei tästä näin huo­noa oli­si tar­vin­nut tehdä.

Hyväkään tie­to­ko­ne­pe­li ei kään­ny hel­pos­ti elo­ku­vak­si, mut­ta ei tästä näin huo­noa oli­si tar­vin­nut tehdä. Voi­si ol­la K18.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Säveltäjän esikuvana on ollut John Carpenter, mitä ei jäljestä välttämättä huomaa. JC piinasi kuulijaa, muttei pelkällä volyymilla. Ekstroissa kommenttiraita, 27 + 11 + 3 + 4 +1 minuutin dokumentit ja musiikkivideo.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy