Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Halls of Montezuma

Okinawa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1951Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 33780EAN: 7391772394453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­ri­jal­kavä­ki jou­tuu lu­jil­le Oki­nawal­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.

Me­ri­jal­kavä­ki jou­tuu lu­jil­le Oki­nawal­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na. Ja­pa­ni­lais­ten ra­ket­ti­tu­ki­koh­ta han­ka­loit­taa mai­hin­nou­sua. Van­ho­jen jer­mu­jen jouk­ko uh­kaa kor­vaan­tua täy­den­nys­mie­hiltä tehtävän ede­tessä.
Mie­le­kiin­toi­sin­ta on ai­kajän­ne, sillä oh­jaa­ja kun­nos­tau­tui Os­ca­rin ar­voi­sek­si jo Län­sin­rin­ta­mal­ta ei mitään uut­ta –­fil­ma­ti­soin­nil­laan 1930. Ko­va kaar­ti­kin on pai­kal­laan: Ric­hard Wid­mark, Jack Pa­lan­ce, Karl Mal­den, Ro­bert Wag­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Haalistuneet Technicolor-värit. Kuva näyttää muuten hyvältä. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy