Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mars Attacks!

Mars hyökkää! 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Ni­ce pla­net.

”­Ni­ce pla­net. We’ll ta­ke it.” Tim Bur­to­nin hur­jia nä­kyjä. Mar­si­lai­set hyökkäävät maa­pal­lol­le, missä näyttää asus­ta­van suu­ri jouk­ko elo­ku­vis­ta tut­tu­ja kas­vo­ja. Roo­leis­sa Jack Nic­hol­son, Glenn Clo­se, An­net­te Be­ning, Pier­ce Bros­nan, Dan­ny De­Vi­to, ca­meoi­na Mic­hael J. Fox, Rod Stei­ger ja Tom Jo­nes. Ei me­ne kyllä kai­kil­le maa­liin, mut­ta saat­taa pa­ran­tua ai­ko­jen saa­tos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Panavisionkuva oli teatterissa 2.39:1. Ektsroissa faktaruutuja ja trailereita, mutta ennen kaikkea erillinen audioraita pelkälle elokuvamusiikille. R1-versiossa myös pan&scan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy