Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Babylon A.D.

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
  EAN: 6420201173510

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lä­hi­tu­le­vai­suu­des­sa maa­pal­lo on ja­kau­tu­nut kah­teen blok­kiin.

Lä­hi­tu­le­vai­suu­des­sa maa­pal­lo on ja­kau­tu­nut kah­teen blok­kiin. Yh­dys­val­lois­sa on vielä jol­ti­sen­kin elin­kel­pois­ta, mut­ta muu maail­ma on ajau­tu­nut kaaok­siin, ter­ro­ris­miin ja mie­li­val­taan. Venäjän itäo­sia hal­lit­se­vat so­ta­lor­dit kuin 1900-lu­vun alus­sa kon­sa­naan.
Kat­ke­roi­tu­nut ex-ter­ro­ris­ti Too­rop saa toi­mek­sian­non ma­fia­ku­nin­kaal­ta (Ge­rard De­par­dieu) viedä nun­na­luos­ta­ris­sa kas­va­nut tyttö (Mé­la­nie Thier­ry) New Yor­kiin. It­se­mur­ha­tehtävä tar­koit­taa pa­ko­lais­muu­rin ylittä­mistä, su­kel­lus­ve­ne­kyy­tiä Be­rin­gin sal­mel­la ja mie­hittämättö­mien hä­vittä­jien vält­te­lyä Ka­na­das­sa. Tyttö omaa psyyk­ki­siä tai­to­ja. Lop­pu­puo­lel­la su­kel­le­taan Bla­de Run­ne­ris­ta tut­tui­hin kloo­ni­ku­vioi­hin.
Vin Die­sel vai­kut­ti tuo­reel­ta san­ka­ril­ta Pitch Blac­kis­sa ja xXx:ssä, kun­nes sai huo­no­ja roo­le­ja huo­nois­ta elo­ku­vis­ta. Tämä pa­laut­taa us­koa mie­hen ky­kyi­hin.
Si­vuo­sis­sa­kin osa­taan. Mé­la­nie Thier­ryn per­soo­nal­li­sia kas­vo­ja hyö­dyn­netään mal­til­la. Mark St­ron­gis­ta on tu­los­sa Rid­ley Scot­tin Val­hei­den ver­kon myötä va­kio­kas­vo mo­ni­muo­toi­siin kon­na/an­ti­san­ka­ri-roo­lei­hin. Mic­hel­le Yeoh te­kee nor­mi­suo­ri­tuk­sen kung­fu-nun­na­na. (PS)

Kuva, ääni & ekstrat

Riittävä piirto. Nopeissa liikkeissä ei kuva pysy aivan mukana. Pientä välkehdintää rajoilla. Harmaaksi määritelty kuva toimii ankeassa tulevaisuudessa. Paljon on värejä leikattu. Ei lisämateriaaleja. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy