Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows - 3D

Turtles 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112732172

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

No nyt hen­ki on koh­dal­laan!

No nyt hen­ki on koh­dal­laan! Iso, vä­rikäs ja vauh­di­kas sar­ja­ku­va­lef­fa pitää äksö­nin käyn­nissä ja seik­kai­lun hen­gissä upeas­ti. Tämä tun­tuu van­ho­jen ani­maa­tio­seik­kai­lui­den kes­ken­kas­vui­sel­ta ai­kuis­tu­mis­ta­ri­nal­ta, jo­ka näyttää coo­lil­ta ja viih­dyttää vii­mei­seen saak­ka.
Syn­kis­te­levän komp­lek­si­set san­ka­rit löy­tyvät to­ki muis­ta lef­fois­ta, tässä ne­li­kon lap­se­no­mai­nen po­si­tii­vi­suus ja seik­kai­luin­to pot­ki­vat ta­pah­tu­mia eteenpäin ener­gi­ses­ti vaik­ka het­kittäin pie­niin kas­vu­ki­pui­hin törmättäi­siin­kiin. Täl­lai­set vauh­titöys­syt tun­tu­vat tässä enintään hyp­py­reiltä koh­ti ta­ri­nan seu­raa­via len­nok­kai­ta vai­hei­ta. Ih­me kyllä ko­ko­nai­suus ei nyt ai­heu­ta pie­nintäkään näräs­tystä hie­man ai­kui­sem­mas­sa­kaan kat­so­jas­sa, mikä on to­del­li­nen yllä­tys vai­sun edel­li­so­san jäl­keen.

Kuva & ääni

Mainio 3D. Alkukohtauksesta Chrysler Buildingin huipulta lähtien tilakuva on virikkeellinen ja luonteva niin seesteisemmissä kuin villeimmin kieppuvissa otoksissaan, eikä tilakuva jää pinomaiseksi. Tilavaikutelma on erehdyttävän uskottava vaikka 3D onkin muovattu kuvausten jälkeen tietokoneella. Kuva on toki alkujaankin tietokoneavusteinen, joten lähtökohta tietokonepohjaiselle 3D-muunnokselle on otollinen. Tällä kertaa 3D-versio on suurempi elämys kuin 4K-versio.

Ekstrat

Ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia ja sekalaisia koosteita. Kahden levyn boksista löytyy sekä 3D-versio että 2D-versio omilta levyiltään. Ekstrat on taltioitu 2D-version levylle. (IJ)
17/12/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy