Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaalisota

Mrs. Caldicot's Cabbage War 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­ti­lai­nen ko­me­dia elä­keläis­nai­ses­ta, jo­ka ty­ran­ni­mai­sen mie­hensä pot­kais­tua tyhjää päättää vih­doin it­senäis­tyä.

Eng­lan­ti­lai­nen ko­me­dia elä­keläis­nai­ses­ta, jo­ka ty­ran­ni­mai­sen mie­hensä pot­kais­tua tyhjää päättää vih­doin it­senäis­tyä. Häikäi­lemättömän nuo­ruu­den ja hil­peän van­huu­den yh­tee­not­to, jol­la on myös ai­dos­ti haus­kat het­kensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinainen ja hieman haalea kuva ja selkeä, studiomaisen pelkistetty perusääni. Levy pitää soittimessa moottorisahaan verrattavissa olevaa ääntä. Suppeat biografiat ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy