Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Accidental Love

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 210325EAN: 5050582713466

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Isä (Ray Liotta) kodittomana
Isä (Ray Liotta) kodittomana
Sotaneuvosto koolla
Sotaneuvosto koolla

Elokuva

Per­heen isä yrittää voit­taa per­heensä ta­kai­sin syrjä­hy­pyn jäl­keen ja kou­lun fu­tiss­ta­ra uran­sa kom­pas­tu­mi­sen jäl­keen.

Per­heen isä (Ray Liot­ta) yrittää voit­taa per­heensä ta­kai­sin syrjä­hy­pyn jäl­keen ja kou­lun fu­tiss­ta­ra uran­sa kom­pas­tu­mi­sen jäl­keen. Koh­ta­lon oi­kun kaut­ta mie­het pää­tyvät kämp­pik­sik­si ja ver­tais­tuu­to­reik­si toi­sil­leen. Ke­peä pik­kud­raa­ma ja­kaa jouk­kueet su­ku­puo­len mu­kaan ja säi­lyttää elämän­myön­tei­syy­tensä koi­tos­ten lä­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä filmimäinen kuva ja leppoisa ääniraita. DTS-monikanavaääniraita täytyy valita erikseen, muutoin käyntiin lähtee pelkkä Dolby Stereo. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy