Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Elektra

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 112132EAN: 6438044053364

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­vel-­sar­ja­ku­vis­ta val­ko­kan­kaal­le jo­no­tuk­sen jäl­keen pääs­syt Da­re­de­vil seik­kai­li nais­puo­li­sen nin­ja­tai­tu­ri Elekt­ran kans­sa.

Mar­vel-sar­ja­ku­vis­ta val­ko­kan­kaal­le jo­no­tuk­sen jäl­keen pääs­syt Da­re­de­vil seik­kai­li nais­puo­li­sen nin­ja­tai­tu­ri Elekt­ran kans­sa. Nyt tämä pu­nai­seen nah­kaan pu­keu­tu­nut ja kah­teen ti­ka­riin­sa tur­vau­tu­va su­per­san­ka­ri­tar pää­see omaan pää­roo­liin­sa.
Jos les­bo­kult­tuu­ri ot­ti tv:ssä Xe­nan omak­sen­sa, luul­ta­vas­ti Elekt­ra on mie­lui­nen su­per­san­ka­ri­gen­ressä. Ikävä ta­ri­na on kli­sei­nen ja pitkäs­tyttävä. Jen­ni­fer Gar­ne­rin viak­si se ei jää – hän jo­pa ta­pai­lee us­kot­ta­van luon­no­noi­kun el­keitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 208 min. dokumentit, monikuvakulmaesitys (2 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (5 min.), vaihtoehtoisia ja pidennettyjä kohtauksia (14 min.), tiiseri ja traileri. (PS)
16/02/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy