Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Elektra

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 112132EAN: 6438044053364

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­vel-­sar­ja­ku­vis­ta val­ko­kan­kaal­le jo­no­tuk­sen jäl­keen pääs­syt Da­re­de­vil seik­kai­li nais­puo­li­sen nin­ja­tai­tu­ri Elekt­ran kans­sa.

Mar­vel-sar­ja­ku­vis­ta val­ko­kan­kaal­le jo­no­tuk­sen jäl­keen pääs­syt Da­re­de­vil seik­kai­li nais­puo­li­sen nin­ja­tai­tu­ri Elekt­ran kans­sa. Nyt tämä pu­nai­seen nah­kaan pu­keu­tu­nut ja kah­teen ti­ka­riin­sa tur­vau­tu­va su­per­san­ka­ri­tar pää­see omaan pää­roo­liin­sa.
Jos les­bo­kult­tuu­ri ot­ti tv:ssä Xe­nan omak­sen­sa, luul­ta­vas­ti Elekt­ra on mie­lui­nen su­per­san­ka­ri­gen­ressä. Ikävä ta­ri­na on kli­sei­nen ja pitkäs­tyttävä. Jen­ni­fer Gar­ne­rin viak­si se ei jää – hän jo­pa ta­pai­lee us­kot­ta­van luon­no­noi­kun el­keitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 208 min. dokumentit, monikuvakulmaesitys (2 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (5 min.), vaihtoehtoisia ja pidennettyjä kohtauksia (14 min.), tiiseri ja traileri. (PS)
16/02/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy