Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rentun ruusu

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­ma vi­ka kuin Bad­din­gis­sa: pääo­san esittäjä on kuin il­met­ty esi­ku­van­sa, mut­ta kä­si­kir­joi­tuk­sen ja to­teu­tuk­sen dra­ma­tur­gia tök­kii ja pa­han­lai­ses­ti.

Sa­ma vi­ka kuin Bad­din­gis­sa: pääo­san esittäjä on kuin il­met­ty esi­ku­van­sa, mut­ta kä­si­kir­joi­tuk­sen ja to­teu­tuk­sen dra­ma­tur­gia tök­kii ja pa­han­lai­ses­ti. Ve­xi Sal­men vä­lis­pii­kit sot­ke­vat en­ti­sestään ryt­miä.
Mart­ti Suo­sa­lo vetää aluk­si an­dymc­coy­ta, mut­ta on Las Pal­ma­sis­ta läh­tien il­met­ty Irwin. Ai­koi­naan tv:l­le teh­ty pas­tis­si. Mark­ku Vei­ja­lai­sen muis­toi­hin pe­rus­tu­va Ki­vi­sydän oli pa­rem­paa viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on keskitasoinen, mutta autojen jäähdytinsäleiköt värisevät pahasti. Ääniraita ei hyödynnä juurikaan tilaulottuvuuksia. Ekstroissa traileri, parhaiden kohtausten potpuri taustallaan ”Vain elämää” ja 22 min Vexi Salmen muisteluksia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy