Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaasuvalo

Gaslight 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1944Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­dis­ti­nen avio­mies ma­ni­pu­loi vai­moaan.

Sa­dis­ti­nen avio­mies (C­har­les Boyer) ma­ni­pu­loi vai­moaan (Ing­rid Berg­man voit­ti en­simmäi­sen Os­ca­rin­sa). Vai­mon ai­noa toi­vo on Scot­land Yar­din et­sivä (Jo­seph Cot­ten).
Kaa­su­va­lo ta­voit­taa her­kul­li­sel­la ta­val­la nor­maa­liin avio­liit­toon kuu­lu­via pi­meitä puo­lia, mus­ta­suk­kai­suut­ta ja vai­no­har­hai­suut­ta, vaik­ka ku­vaa­kin psy­ko­paa­tin toi­mia.
Nuo­ri An­ge­la Lans­bu­ry va­ras­taa shown uran­sa en­simmäi­sessä roo­lis­saan nenäkkäänä sisäkkönä.
Toi­nen ver­sio ai­hees­ta, sillä Pat­rick Ha­mil­to­nin näy­telmään pe­rus­tu­va jän­ni­tys­ta­ri­na elo­ku­vat­tiin me­nes­tyk­sekkääs­ti neljä vuot­ta aiem­min Bri­tan­nias­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen mustavalkokuva ja selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu 14+2 min. dokumentit ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy