Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jurassic Park III

Jurassic Park 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200542EAN: 5050582853469

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Di­no­sau­rus­ten hau­to­mo, Is­la Sor­na, pää­see myös toi­sen jat­ko-o­san näyttämök­si.

Di­no­sau­rus­ten hau­to­mo, Is­la Sor­na, pää­see myös toi­sen jat­ko-o­san näyttämök­si. Nyt rik­kaat elä­mys­mat­kai­li­jat (Wil­liam H. Ma­cy ja Tea Leo­ni) suos­tut­te­le­vat toh­to­ri Gran­tin (Sam Neill) op­paak­seen len­to­ko­ne­sa­fa­ril­le, jol­la on myös vaiet­tu lisä­tehtävä suo­ri­tet­ta­va­naan. Lu­vas­sa on lisää di­no­sau­ruk­sia, jo­pa hie­man small tal­kia rap­to­rei­den kans­sa, ja lo­put ajas­ta juos­taan­kin sit­ten pa­koon ja­lat mai­to­ha­poil­la. Vai­vat­to­man viih­dyttävä seik­kai­lu hyö­tyy Sam Neil­lin pa­luus­ta ja la­bo­ra­to­rio­miljöön ar­vaa­mat­to­muu­des­ta, mut­ta ko­vin ge­nee­ri­sillä lin­joil­la ale­taan jo mennä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva tarjoilee kirkkaasti trilogian parasta jälkeä. Kuva on aivan aavistuksen rakeinen, mutta vastavuoroisesti myös kiitettävän erotteleva ja luonnollinen. Vehreä saari näyttää komealta ja dinot elävältä uhalta, kuten pitääkin. Tehostepainotteinen ääniraita on jälleen merkiltään DTS-HD Master Audio, ja ainoa nikottelun aihe on nyt jo geneeriseksi muuttunut musiikkiraita. Ei aivan referenssilevy, mutta erittäin hyvä silti.

Ekstrat

Ekstrojen olennaisinta anti ovat tällä kertaa puhelias tehosteryhmän kommenttiraita (Stan Winston, John Rosengrant, Dan Taylor ja Michael Lantieri), lyhyt vilkaisu paleontologisille kaivauksille Montanaan (4 min.) ja puoliasiallinen, joskin hieman turhan kehuskeleva retrospektiivi (HD 25 min.). Lisäksi mukana on making of (23 min.), traileri ja koosteet dinosauruksista (8 min.), tehosteista (11 min.), äänisuunnittelusta (14 min.) ja tuotantosuunnittelusta (8 min.). Sokerina pohjalla vielä storyboardvertailuja, kuvagallerioita ja sekailainen valikoima tehostenäytteitä ja tehosteiden tekijöiden ajatuksia työstään. Elokuva on julakistu osana trilogiaboksia, joka sisältää Blu-ray-version lisäksi myös Digital Copy -levyn jokaisesta elokuvasta. (IJ)
28/10/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy