Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sademies

Rain Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 95932EAN: 6438044036053

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi uu­den sa­nan suo­ma­lai­seen sai­ras­kir­jaan: au­tis­mi.

Toi uu­den sa­nan suo­ma­lai­seen sai­ras­kir­jaan: au­tis­mi. Dus­tin Hoff­man näyt­te­lee su­ve­ree­nis­ti tyhjän, mut­ta ma­te­maat­ti­ses­ti häikäi­sevän pään omaa­vaa miestä, jo­ta op­por­tu­nis­ti­nen ja epäem­paat­ti­nen ve­li (Tom Crui­se) pyö­rittää pit­kin Ame­ri­kan maan­teitä.
Kes­ki­ta­son ku­va on hie­man ra­kei­nen ja ko­hi­nai­nen. Sel­keä ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa perä­ti kol­me kom­ment­ti­rai­taa, 21+19+7 min. do­ku­men­tit, 2 min. pois­tet­tu koh­taus, ku­va­gal­le­ria ja trai­le­ri. Myös 8 si­vun tri­via­vih­ko.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy