Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Fist Fight

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738280

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pitkän kou­lu­vuo­den päät­teek­si kak­si opet­ta­jaa pää­tyvät kaik­kien op­pi­lai­den ilok­si nyrk­ki­tap­pe­luun kou­lun pi­hal­la.

Pitkän kou­lu­vuo­den päät­teek­si kak­si opet­ta­jaa (C­har­lie Day ja Ice Cu­be) pää­tyvät kaik­kien op­pi­lai­den ilok­si nyrk­ki­tap­pe­luun kou­lun pi­hal­la. Tap­pe­lun myötä osal­lis­ten per­soo­nat ja ko­ko bud­jet­ti­leik­kaus­ten koet­te­le­ma kou­lu lei­vo­taan uu­sik­si.
Tyy­li­puh­taan tyhjänpäiväi­nen ko­me­dia haus­kuut­taa op­pi­lai­den lail­la käyttäy­ty­villä opet­ta­jil­la, mut­ta ori­gi­naa­lit aja­tuk­set ja vat­san­poh­jas­ta kum­pua­vat nau­rut lois­ta­vat pois­sao­lol­laan. Kai­ken lisäk­si pääo­san Char­lie Dayn raas­ta­va ää­ni al­kaa hy­vin pian ra­sit­taa siinä mää­rin, että te­ki­si mie­li vaih­taa du­bat­tuun ää­ni­rai­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä, mutta väritoistoltaan paahtunut kuva. Riekkuvan dialogivetoinen ääniraita. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (15 min.) ja Georgian osavaltion Film Comissionin mainos (2 min.). (IJ)
08/09/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy