Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Octopussy - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.43*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Bond seik­kai­lee In­tias­sa ja sir­kuk­ses­sa.

Ja­mes Bond seik­kai­lee In­tias­sa ja sir­kuk­ses­sa. Ken­raa­li Or­lov ha­luaa räjäyttää ydin­pom­min DDR:ssä, jot­ta asei­den­rii­sun­ta kiih­tyi­si län­nessä.
E­lo­ku­van ni­mi nau­rat­ti Suo­mes­sa, kun teat­te­ri­mai­nok­ses­sa ni­mi lau­sut­tiin su­pi­suo­ma­lai­sit­tain ok­to­pus­si. Myös maail­mal­la ni­mel­le he­ko­tel­tiin, mut­ta muis­ta syistä. Jo­ka ta­pauk­ses­sa se kas­tet­tiin Fle­min­gin no­vel­lin (suom. Mus­te­ka­la, WSOY 1967) mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Sähköinen kuva. Aliasing-juovavälkyntää hieman. Sordiinolla toimiva DS-ääniraita. Heikoimpia sarjan tunnareita: Rita Coolidge. Ekstroissa 33 min. dokumentti, 21 min. design-suunnittelija Peter Lamontista, kahden kohtauksen storyboard ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy