Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kultarynnäkön iloiset päivät

Paint Your Wagon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 158 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­poi­ka­na tähän suh­tau­tui ny­reäs­ti: Eas­twood mu­si­kaa­lis­sa ja vieläpä lau­laa.

Pik­ku­poi­ka­na tähän suh­tau­tui ny­reäs­ti: Eas­twood mu­si­kaa­lis­sa ja vieläpä lau­laa. Nyt­tem­min pik­ku­haus­kaa kat­sot­ta­vaa. Lee Mar­vi­nin "Wand'­rin Star" sykäh­dyttää ai­na syvältä. San­ka­rit ja­ka­vat val­tauk­sen ja nai­sen (Jean Se­berg).

Kuva, ääni & ekstrat

Upea Panavision-kuva ja laadukkaan hillitty uudelleenmiksaus. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. Pituuteen kuuluu väliaika.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy