Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The A-Team - Extended Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 134/119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 236548EAN: 6438044252569

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

A-ryhmä kasassa
A-ryhmä kasassa

Elokuva

Tämä on pa­ras­ta A-­ryhmää.

Tämä on pa­ras­ta A-ryhmää. Ai­koi­naan suo­si­tun tv-sar­jan elo­ku­va­ver­sio sel­vittää so­ta­ka­ve­ri-la­ji­tyy­pin en­simmäi­sen eh­don: ryhmän jä­sen­ten tu­lee ol­la per­soo­nia ja miel­lyttä­viä sel­lai­sia. Liam Nee­son ja kump­pa­nit täyttävät eh­dot.
A­me­rik­ka­lai­sen hur­raaisän­maal­li­suu­den ka­rik­ko­ja väis­tellään koh­tuul­li­sen tar­mok­kaas­ti. Lo­pul­ta Ira­kin so­dan eri­kois­tehtä­vissä kun­nos­tau­tu­nut ryhmä pet­tyy ame­rik­ka­lai­sen tie­dus­te­lu- ja so­ta­ko­neis­ton mädännäi­syy­teen ajau­tuen palk­ka­so­tu­reik­si. Jat­koa­kin siis seu­ran­nee. Ikä­vintä tässä on lop­pu­koh­tauk­sen tur­rut­ta­va mas­sii­vi­suus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni ei tavoittele BD-referenssejä, ja DVD:kin on suorastaan loistelias rinnalla. Ekstroissa 32 min. dokumentit, 6 min. tehosteiden esittelyä kommentein, 9 min. poistettuja ja 7 min. epäonnistuneita kohtauksia sekä elokuvatraileri. Tässä laitoksessa on elokuvan teatteriversio, pidempi lyhentämätön versio, DVD ja vielä digitaalinen kopio. (PS)
23/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy