Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Ward

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 272934EAN: 6416548553917

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Epä­ta­sai­nen ja ajoit­tai­nen mes­ta­ri John Car­pen­ter pet­raa eh­too­puo­len uraan­sa kat­so­jien kau­his­tut­ta­mi­sen ja­lol­la sa­ral­la.

Epä­ta­sai­nen ja ajoit­tai­nen mes­ta­ri John Car­pen­ter pet­raa eh­too­puo­len uraan­sa kat­so­jien kau­his­tut­ta­mi­sen ja­lol­la sa­ral­la. Nuo­ri nai­nen polt­taa ta­lon ja pää­see kolk­koon mie­li­sai­raa­laan. Il­keän Ali­cen haa­mu al­kaa tehdä tep­po­siaan. Ta­ri­na on kir­joi­tet­tu na­pa­kas­ti. Pa­ras­ta tässä on se, että kli­seitä väl­tellään mu­ka­vas­ti, eivätkä hoi­ta­jat saa­ti lääkä­rit ole mitään ste­reo­ty­pioi­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva väpättää aliasing-ongelmaisena kaikissa kamerapanoroinneissa oli kyseessä sitten kattotiilet, ikkunankaihtimet tai kalterit. Tavanomainen ääniraita säikäyttää muutaman kerran. Ei ekstroja. (PS)
22/07/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy