Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Pacific Rim: Uprising

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083159467

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen jat­ko-o­sa jat­kaa aiem­paa sop­paa pe­rin ve­ti­sin ai­nek­sin.

Hep­poi­nen jat­ko-o­sa jat­kaa aiem­paa sop­paa pe­rin ve­ti­sin ai­nek­sin. Scott ”isänsä poi­ka” Eas­twood ja ta­lon­kor­kui­set kiiltävät ro­bo­ran­ta­le­lut an­ta­vat seik­kai­lul­le mie­len­kiin­toa, mut­ta ras­kas läppä ja har­mil­li­sen va­nut­tu­nut ta­ri­na te­kevät ko­ko­nai­suu­des­ta tur­han nih­keän pop­corn-jyrän. An­ti on lo­pul­ta pitkäl­ti sa­ma kuin vii­mei­sim­missä Trans­for­mers-e­lo­ku­vis­sa, sillä ero­tuk­sel­la, että vaik­ka pik­se­li­kark­ki toi­mii on tou­hus­ta vai­kea in­nos­tua edes nos­tal­gia­mie­lessä.

Kuva & ääni

Asiallisen terävä, aurinkorannan kirkas ja lelumaisen värikäs kuva selviää toiminnasta taidolla vaikka kyse ei olekaan aidosta 4K-kuvasta. 2K-tasossa masteroitu kuva ei myöskään edusta parasta 2K:na masteroitua 4K:ta, mutta näyttää hyvältä HD:ltä. Tasapaksu ääniraita myrisee ja mylvii genren edellyttämällä tavalla.

Ekstrat

Poikkeuksellisesti elokuvan ekstrat löytyvät myös 4K-version levyltä 4K:na. Lisukkeina ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein ja tusinan verran lyhyitä koosteita elokuvan hahmoista. Kakkoslevyllä samat ekstrat ja elokuvan HD-versio. Elokuva on julkaistu myös 3D:nä. (IJ)
17/08/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy