Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Amazing Ocean - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: Kesto: 49 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MVC 3D 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5050582924251

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Val­ta­mer­ten la­jis­toa an­siok­kaas­ti esit­te­levä 3D-­do­ku­ment­ti tar­joaa kieh­to­van su­kel­luk­sen ko­ral­li­riu­toil­le.

Val­ta­mer­ten la­jis­toa an­siok­kaas­ti esit­te­levä 3D-do­ku­ment­ti tar­joaa kieh­to­van su­kel­luk­sen ko­ral­li­riu­toil­le. Rau­hal­li­ses­ti sol­ju­va do­ku­ment­ti nos­taa me­ren­poh­jan vä­ri­lois­ton pääo­saan ja tar­joi­lee siinä si­vus­sa mie­lekkään tie­toan­nok­sen ai­hees­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävä ja luonteva tilakuva on myös värikylläinen ja ilahduttavan jäsentynyt. Tekstit eivät lähes koskaan toimi hyvin 3D-kuvan päällä, mutta nyt silmät menevät suorastaan kieroon jos tekstejä yrittää lukea. Erottelevuus jää ripauksen viidestä tähdestä, mutta näyttää silti todella hyvältä. Audiovisuaalisen paketin viimeistelee Glen McCreadyn rauhallinen kertojaääni ja lähes huomaamaton taustamusiikkiraita. Ekstraton. (IJ)
30/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy