Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Animal Kingdom - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 450 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112736507

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­man­ni­mi­seen aust­ra­lia­lai­seen elo­ku­vaan pe­rus­tu­va tv-­sar­ja siirtää ta­pah­tu­mat ra­pa­kon yli Ka­li­for­nian lämpöön.

Sa­man­ni­mi­seen aust­ra­lia­lai­seen elo­ku­vaan (2009) pe­rus­tu­va tv-sar­ja siirtää ta­pah­tu­mat ra­pa­kon yli Ka­li­for­nian lämpöön. Nyt äi­tinsä huu­meil­le me­nettä­nyt tei­ni­poi­ka löytää uu­den ko­din rämäpäis­ten se­tiensä ja näitä naa­ras­lei­jo­nan ot­teel­la kait­se­van isoäi­tinsä luo­ta. Köy­hiin oloi­hin tot­tu­nut poi­ka on pian si­nut ra­han ja rötös­ten täyttämän uu­den miljöönsä kans­sa, mut­ta jos­sa­kin se­te­li­tuk­ku­jen, brän­di-tuot­tei­den ja kep­po­si­na ku­vat­tu­jen ri­kos­ten lo­mas­sa oli­si myös elämä elettävänä.
E­si­ku­vaan­sa mauk­kaas­ti jat­ka­va sar­ja lai­naa muu­ta­man si­vun myös elo­ku­val­ta "Myrs­kyn rat­sas­ta­jat" (Point Break, 1991) ja ker­too ta­ri­nan ri­kos­ten ja hu­vin­pi­don vel­jes­kun­nas­ta, jos­ta ei huo­no­ja roo­li­mal­le­ja puu­tu. Sar­ja ve­toaa il­ki­ku­ri­sen lup­sa­kal­la ot­teel­laan, jo­ka saa hah­mot vai­kut­ta­maan kai­kis­ta puut­teis­taan huo­li­mat­ta sym­paat­ti­sil­ta ja näi­den te­kemät syn­nit suo­ras­taan syn­ti­sen ke­peiltä. Draa­ma mean­de­roi pai­koin kli­sei­den uur­ta­mia uria, mut­ta hah­mo­ka­val­kaa­di riittää kan­ta­maan mie­len­kiin­non näi­den­kin su­van­to­jen yli.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja kuusi koostetta. (IJ)
20/04/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy