Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Superman The Movie

Teräsmies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1978Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 86968EAN: 7321946131010

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 1938 Ac­tion Co­mic­sis­ta siir­rytään ri­peäs­ti Kryp­to­nil­le isä­pap­pa Jor-E­lin on­gel­miin ja ny­kypäivän moo­ses­ta­ri­na saa al­kaa.

Vuo­den 1938 Ac­tion Co­mic­sis­ta siir­rytään ri­peäs­ti Kryp­to­nil­le isä­pap­pa Jor-E­lin (epäus­kot­ta­va Mar­lon Bran­do) on­gel­miin ja ny­kypäivän moo­ses­ta­ri­na saa al­kaa. Suo­men­nos­ni­mi Teräs­mies mai­ni­taan al­ku­teks­teissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Futrure Filmin DVD-laitoksen ekstroissa oli vain biografiat, mutta nyt on tarjolla kommenttiraita, dokumenttikooste, koekuvauksia, pelkän musiikin sisältävä soundtrack, trailereita ja tv-mainos. (PS)
13/11/2009

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy