Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vamps

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140583803

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Alicia Silverstone
Alicia Silverstone
Krysten Ritter ja Dan Stevens
Krysten Ritter ja Dan Stevens
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver
Tohtori Van Helsing (Wallace Shawn) tutkimuspuuhissa
Tohtori Van Helsing (Wallace Shawn) tutkimuspuuhissa

Elokuva

Kie­li pos­kes­sa teh­ty vam­pyy­ri­ko­me­dia seu­raa Man­hat­ta­nil­la asus­ta­via har­mit­to­mia ve­re­ni­mijöitä, joi­den eloa kuor­mit­ta­va­ta pait­si san­gen ta­val­li­set myös hie­man eri­kois­luon­toi­sem­mat on­gel­mat ihas­tuk­sis­ta va­la­mies­pal­ve­luk­se­seen ja ih­mis­ve­restä kieltäy­ty­mi­sestä ikui­sen nuo­ruu­den säi­lyttä­mi­seen.

Kie­li pos­kes­sa teh­ty vam­pyy­ri­ko­me­dia seu­raa Man­hat­ta­nil­la asus­ta­via har­mit­to­mia ve­re­ni­mijöitä, joi­den eloa kuor­mit­ta­va­ta pait­si san­gen ta­val­li­set myös hie­man eri­kois­luon­toi­sem­mat on­gel­mat ihas­tuk­sis­ta va­la­mies­pal­ve­luk­se­seen ja ih­mis­ve­restä kieltäy­ty­mi­sestä ikui­sen nuo­ruu­den säi­lyttä­mi­seen. Vam­pyy­ri­ta­rus­tois­ta va­paas­ti, mut­ta jok­seen­kin joh­don­mu­kai­ses­ti koos­tet­tu elo­ku­va tar­joi­lee pai­koin haus­kaa läppää ja pik­ku­ki­vo­ja oi­val­luk­sia, mut­ta ko­ko­nai­suut­ta vai­vaa sees­tei­sen vi­deo­tuo­tan­non ma­ku. Näin siitä­kin huo­li­mat­ta että näyt­te­lijä­kaar­ti on ni­mekäs.
A­li­cia Sil­vers­to­ne on elämää näh­nyt vam­pyy­ri, Kris­ten Rit­ter tämän nuo­rek­kaam­pi kämppä­ka­ve­ri ja Si­gour­ney Wea­ver mo­lem­mat bi­lep­rin­ses­sat luo­nut kan­taäi­ti. Dan Ste­vens as­tuu sop­paan toh­to­ri Van Hel­sin­gin ai­ka­mies­poi­ka­na, jo­ka nou­dat­taa su­ku­pol­vien luon­tais­ta os­ki­loin­tia ja me­nee vas­toin isänsä tah­toa ra­kas­tu­maan vam­pyy­riin. Ympä­rillä häärää vielä se­ka­lai­nen ko­koel­ma tun­nis­tet­ta­via kas­vo­ja Mal­colm Mc­Dowe­lis­ta Kris­ten Johns­to­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä videomainen kuva ja dialogissa pitäytyvä ääniraita. Ekstraton. (IJ)
08/10/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy