Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Prince of Egypt

Egyptin prinssi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Simon WellsKuva:
Anamorfinen 1.71
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Simon Wells) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­no, van­ha ta­ri­na Moo­sek­ses­ta on uu­sis­sa kuo­sis­saan täynnä vauh­tia, aja­tus­ta ja upeaa ani­maa­tio­ta.

Hie­no, van­ha ta­ri­na Moo­sek­ses­ta on uu­sis­sa kuo­sis­saan täynnä vauh­tia, aja­tus­ta ja upeaa ani­maa­tio­ta.
Yk­si vuo­si­kym­me­nensä par­hais­ta ani­maa­tio­fil­meistä. Sa­mal­la eri­no­mai­nen esi­merk­ki lap­sil­le suun­na­tuis­ta DVD-le­vyistä. Pa­ni het­kek­si Dis­neyn­kin pol­vil­leen.
.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-tekniikan käyttöä mehukkaimmillaan. Toisin kuin useimmat formaatin alkuaikojen Disney-levyt, liki alkuperäisellä kuvasuhteella. Ekstroihin on tallennettu 10 min. dokumentti, kommenttiraita, 6 min. näytteitä eri kielillä, 9 min. vaunukohtauksen ruodintaa, 6 min. tehosteista, kuvagalleria ja kaksi traileria. R1-levy. Vastaa teknisesti suomalaista levyä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy