Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hulk

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106639EAN: 5050582067705

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ang Lee yrittää tehdä Hul­kis­ta syväl­li­sen toi­min­tad­raa­man, jos­sa Ban­ne­rin men­nei­syy­teen on la­dat­tu sy­viä trau­mo­ja.

Ang Lee yrittää tehdä Hul­kis­ta syväl­li­sen toi­min­tad­raa­man, jos­sa Ban­ne­rin men­nei­syy­teen on la­dat­tu sy­viä trau­mo­ja. Har­mi vain, että ve­tis­te­ly pomp­paa esiin höy­hen­sar­jan hölmöi­lystä ja it­se­riit­toi­ses­ta ry­mis­te­lystä yhtä var­mas­ti kuin se en­ti­sai­ko­jen ni­mi­kai­ma-s­how­pai­ni­ja pai­das­taan. Tällä­kin Hul­kil­la pai­ta re­peää, mut­ta bok­se­rit sentään ve­nyvät ja­las­sa, vaik­ka uk­ko pyö­rittää tank­kia pii­pus­ta, loik­kii kil­paa pa­ris­to­pu­pun kans­sa ja höy­ryää kuin Ter­mi­na­tor kon­sa­naan.
Jen­ni­fer Con­nel­ly on ylipä­tevä ja muo­dol­li­ses­ti nap­pi­va­lin­ta ke­vyeen roo­liin­sa, jon­ka yk­siu­lot­tei­suut­ta ei pidä kri­ti­soi­da lii­kaa kun ky­seessä on kui­ten­kin vain sar­ja­ku­va­hah­mo. Sen si­jaan Nick Nol­te on jo täy­sin tur­has­sa roo­lis­sa Ban­ne­rin isänä, jon­ka toi­min­taa eivät tun­nu sää­te­levän edes hyvän kä­si­kir­joi­tuk­sen lait.
Hyvän tri­via-ky­sy­myk­sen elo­ku­vas­ta ai­na­kin sai­si, sillä tässä lie­nee yk­si eri­koi­sim­mis­ta oh­jaa­jan ca­meo-e­siin­ty­mi­sistä: tie­to­ko­neel­la teh­ty Hulk on piir­ret­ty Leen it­sensä suo­rit­ta­man eleh­dinnän pääl­le.

Kuva & ääni

Erinomainen, väritoistoltaan virheetön ja tarkka kuva. Lievästi kohinaa ja satunnaisesti myös pientä roskaa, mutta muutoin – ja etenkin tummissa kohtauksissa – kuva on moitteeton. Ilmaisussa on onnistuneesti pyritty luomaan sarjakuvan elokuvallinen vastine, mistä on merkkinä lukuisat erikoiset siirtymät ja split-frame -osiot. Ääniraita tukee dynaamista leikkausta mainiosti ja on paitsi dialogiltaan luonnollinen, myös iskevä ja tilakuvaltaan tehokas.

Ekstrat

Tuplalevy, joten ekstroja riittää: ohjaajan hidas, mutta informatiivinen kommenttiraita, elokuvaan ympättynä pop-up –videopätkiä, poistettuja kohtauksia (6 min.), making of (24 min.), sarjakuvakokeiluja ja sekalaisia dokumentteja (46 min.) ohjaajasta, leikkauksesta, tehosteista ja Hulkin tiestä elokuvaksi. Ekstrat on tekstitetty suomeksi, mutta missä ovat trailerit? Kannessa hieman virheellinen kesto. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy