Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Trance

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112701178

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tai­de­huu­to­kaup­pias on har­joi­tel­lut ru­tii­ni­toi­met ryöstöy­ri­tys­ten va­ral­ta, mut­ta kun se päivä tu­lee ei kaik­ki me­nekään ku­ten oli suun­ni­tel­tu.

Tai­de­huu­to­kaup­pias (Ja­mes McA­voy) on har­joi­tel­lut ru­tii­ni­toi­met ryöstöy­ri­tys­ten va­ral­ta, mut­ta kun se päivä tu­lee ei kaik­ki me­nekään ku­ten oli suun­ni­tel­tu. Ta­pah­tu­mia seu­raa­van sot­kun sel­vittä­mi­seen tar­vi­taan perä­ti hyp­no­ti­soi­jan (Ro­sa­rio Daw­son) apua, eikä ai­vo­jen har­mai­den vyö­hyk­kei­den lä­pi päästä sit­tenkään po­rau­tu­maan ker­ta­hei­tol­la.
LSD:tä na­pan­neen mur­me­lin päivästä hy­vin käyvä ai­kuis­ten jännä­ri ta­koo Rick Smit­hin mu­sii­kin saat­te­le­ma­na hur­jan tah­din ja pysäh­tyy vain het­kittäin kor­ja­tak­seen ker­to­mus­taan muu­ta­man as­teen ver­ran. Trip­pi on hyvä, mut­ta na­pa­kan alun jäl­keen ih­mis­mie­len syö­ve­reissä vel­lo­va ite­ra­tii­vi­nen ker­to­mus on — kai­kes­ta näennäi­sestä vauh­dis­ta huo­li­mat­ta — kui­ten­kin hie­noi­nen pet­ty­mys. Ve­ri lentää ja vaat­teet tip­pu­vat, eikä me­noa lo­pul­ta pidät­te­le mikään mo­raa­lisäännöstö, jo­ten k16-ikä­suo­si­tus on pai­kal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Vakaa ja viimeistelty kuva pitää kuosinsa kaiken sekavuudenkin keskellä. Musiikkia reippaasti tilakanaviin laajentava ääniraita osaa pitää intensiteettiä yllä. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (17 min.), kohtuullisen tietopitoinen making of (34 min.), traileri ja ehkä rehellisimpänä lisukkeena lyhyt kooste ohjaajan mietteitä omista aiemmista elokuvistaan (15 min.). Yllärinä pohjalla on vielä Hesher-ohjaajakäsikirjoittaja Spencer Susserin lyhytelokuva "Eugene" (13 min.). Kaikkia ekstroja ei mainita kannessa. (IJ)
10/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy