Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Bugsy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Jää kar­van ver­ran al­le kii­tettävästä ar­vios­ta.

Jää kar­van ver­ran al­le kii­tettävästä ar­vios­ta. Jen­kit ar­vos­ta­vat tätä hie­noi­ses­ti yli. Liian pitkä. Jää selväs­ti jäl­keen esi­mer­kik­si Mar­tin Scor­se­sen ma­fiaee­pok­sis­ta. Al­ku­puo­lel­laan kyllä hy­vin­kin kiin­nos­ta­va. War­ren Beat­tyn par­hai­ta ja har­vo­ja hy­viä roo­le­ja. Vai­mo An­net­te Be­nin­gin kans­sa synk­ka­si myös sta­gel­la. On mie­len­kiin­tois­ta aja­tel­la, että Ben "­Bug­sy" Sie­gel pe­rus­ti Las Ve­ga­sin tyhjästä, mut­ta am­mut­tiin he­ti Fla­min­gon avaa­mi­sen jäl­keen. Ko­va kas­ti: Har­vey Kei­tel, Joe Man­teg­na, El­liot Gould ja Ben Kings­ley.
Hie­man ra­kei­nen, al­ku­peräi­sen teat­te­rie­si­tyk­sen ku­va­suh­teen tois­ta­va ku­va. Ku­vat­tiin täy­dellä por­til­la. DS on laa­dus­saan par­hai­ta. Ne­va­dan sa­de ja tuu­li tal­tioi­tu­vat olo­huo­nee­seen hy­vin rea­lis­ti­ses­ti. Myöskään Bug­syn kuo­le­ma ei jää ha­ja­mie­li­seltäkään kuu­li­jal­ta ha­vait­se­mat­ta. Trai­le­ri ja fak­ta­ruu­tu­ja. Jen­keissä toi­sel­la puo­lel­la myös pan&s­can.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy