Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Guilty as Sin

Syyllinen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Köyhän kui­va­kis­koi­nen oi­keus­sa­lid­raa­ma me­nes­tyvästä asia­na­ja­jas­ta, jon­ka uut­ta pää­miestä syy­tetään vai­mon­sa mur­has­ta.

Köyhän kui­va­kis­koi­nen oi­keus­sa­lid­raa­ma me­nes­tyvästä asia­na­ja­jas­ta (Re­bec­ca De Mor­nay), jon­ka uut­ta pää­miestä (Don John­son) syy­tetään vai­mon­sa mur­has­ta. Jo alus­ta al­kaen san­ka­rit­ta­ren mie­lessä ky­tee epä­luu­lo gi­go­lo­mais­ta asia­kas­taan koh­taan, mut­ta hän ei sil­ti pys­ty vas­tus­ta­maan tämän char­mia ja uups – hä­nen elämästään tu­lee pai­na­jais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Palkittomana taltioitu laajakuva on tarpeettoman hyvä tällaiseen elokuvaan, ääniraita sentään on vain 5.0. Levyllä ei ekstroja. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Sidney Lumet
Pääosissa: Rebecca de Mornay Don Johnson
Tarina: Larry Cohen
Kuvaus: Andrzej Bartkowiak
Musiikki: Howard Shore

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy