Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Picture of Lies

The Burnt Orange Heresy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165396427

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Li­be­raa­lis­ti to­tuu­teen suh­tau­tu­va tai­dek­rii­tik­ko mat­kaa rik­kaan lii­ke­mie­hen kar­ta­nol­le uu­ni­tuo­re sydä­nystävä mu­ka­naan.

Li­be­raa­lis­ti to­tuu­teen suh­tau­tu­va tai­dek­rii­tik­ko (C­laes Bang) mat­kaa rik­kaan lii­ke­mie­hen kar­ta­nol­le uu­ni­tuo­re sydä­nystävä (E­li­za­beth De­bic­ki) mu­ka­naan. Pe­rillä avau­tu­va lau­ta­pe­li on yhtäläi­sissä mää­rin tot­ta ja va­let­ta, mut­ta ky­sy­mys kuu­luu voit­taa­ko lo­pul­ta sa­tu vai sa­la­juo­ni.
Kieh­to­van ar­voi­tuk­sel­li­ses­ti avau­tu­va ker­to­mus pitää yllä mie­len­kiin­toa ek­sent­ri­sillä hah­moil­laan ja kauas ta­va­no­mai­suu­des­ta tähtää­villä päämää­rillään, joi­ta on help­po ar­vail­la, mut­ta vai­kea ymmärtää ja mah­do­ton­ta en­na­koi­da. Va­kaal­la kä­dellä loih­dit­tu film noir -hen­ki­nen ee­pos välttää täpäräs­ti teennäi­syy­den ka­ri­kot ja tait­te­lee au­ki sa­tu­mai­sen tut­kiel­man­sa ten­hoa­vas­ti vii­meistä tap­pa­vaa pa­pe­ri­haa­vaa myö­ten. Tämä oli­si hel­pos­ti voi­nut jäädä uni­sek­si ja tees­ken­te­leväk­si, mut­ta lop­pu­tu­los on viih­dyttävän ar­vaa­ma­ton ja niin ta­ri­nal­taan kuin au­dio­vi­suaa­li­sel­ta kuo­sil­taan viit­se­liääs­ti pu­not­tu.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Char­les Wil­le­for­din ro­maa­niin "T­he Burnt Oran­ge He­re­sy" (1971).

Kuva

Komea kuva maalaa miljöönsä Milanosta Como-järvelle ja lopulta New Yorkiin asti taidekriitikon innolla. Musta on vähintäänkin mustaa, valkoinen valkoista ja valo siinä välissä häilyvän maalauksellista. Vakaa jälki on väritoistoa ja yksityiskohtien erottelukykyä myöten komeaa.

Ääni

Tarkkaavaisesti tapahtumien mukana elävä ääniraita luo rauhallisen vetoavan äänimaiseman, jossa risahdus kertoo enemmän kuin rysähdys ja dialogi leikkaa ilmaa veitsen lailla. Äänimaisema on hillitty, hallittu ja koukuttava kaikessa harkitussa eleganssissaan.

Ekstrat

Ekstraton.

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy