Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Monk - 1. kausi

Monk - Season 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 538 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 205434EAN: 5050582080483

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­kai­sen dek­ka­ri­sar­jan kul­ma­ki­vi on ky­ky yllättää ove­lal­la päät­te­lyllä, mikä on help­poa jos odo­tuk­sia ma­dal­le­taan te­kemällä pää­hah­mo neu­root­ti­sek­si sa­de­mie­hek­si.

Jo­kai­sen dek­ka­ri­sar­jan kul­ma­ki­vi on ky­ky yllättää ove­lal­la päät­te­lyllä, mikä on help­poa jos odo­tuk­sia ma­dal­le­taan te­kemällä pää­hah­mo neu­root­ti­sek­si sa­de­mie­hek­si. Monk (To­ny Shal­houb) on hul­lu­na pi­det­ty et­sivä, jo­ka neljä vuot­ta vai­mon­sa mur­han jäl­keen yrittää tehdä pa­luu­ta po­lii­si­voi­miin psy­ko­lo­gin­sa ja yk­si­tyis­hoi­ta­jan­sa avus­tuk­sel­la. Mo­nen­mois­ten fo­bioi­den ja pak­ko­miel­tei­den kuor­mit­ta­ma mies on epä­va­kaa kuin ko­ti­kau­pun­kin­sa San Fran­cis­con maan­tie­de, mut­ta hul­luu­des­sa on osa me­to­dia, jo­ten ta­paus toi­sen­sa perään rat­keaa kuin leik­kiä vain.
Bok­si sisältää kaik­ki 12 en­simmäi­sen tuo­tan­to­kau­den jak­soa kol­mel­le le­vyl­le pa­kat­tu­na. Jen­keissä sar­ja on juu­ri lo­pe­tet­tu 8. tuo­tan­to­kau­den jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)

Tekijät

Pääosissa: Tony Shalhoub

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy