Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajamutantti

Mind Ripper 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 3073EAN: 6415018617296

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Au­tio­maa­la­bo­ra­to­rios­sa ke­hi­tellään Thor-­ni­mistä ih­mis­ko­net­ta.

Au­tio­maa­la­bo­ra­to­rios­sa ke­hi­tellään Thor-ni­mistä ih­mis­ko­net­ta. Ja kas kum­maa, jo­tain lisäai­net­ta an­ne­taan liian isol­la lu­si­kal­la, ja kaik­ki ei me­nekään ku­ten suun­ni­tel­tu oli.
On mie­len­kiin­tois­ta, että nyt, kym­me­nen vuot­ta pa­ras­ta en­nen -päivän jäl­keen tuo­tan­toyh­tiöi­den hyl­ly­jen ta­kaa kai­ve­taan esiin jul­kai­su, jo­ta ei oli­si tar­vin­nut päästää päivän­va­loon edes val­mis­tu­mi­sen­sa ai­kaan.
Kau­hu­fa­nien hyl­lyi­hin Tap­pa­ja­mu­tant­ti ajau­tui osin siitä syystä, että sen oli alun pe­rin tar­koi­tus ol­la toi­nen jat­ko-o­sa Wes Cra­ve­nin The Hills Ha­ve Eyes -kau­huk­las­si­kol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva särisee tutusti, aivan kuin kaverin kaverilta kärrätty kreikkalainen kopio olisi palannut videonauhuriini. Harmi vain, että ajassa ei voi palata taaksepäin, ja saada takaisin noiden VHS kopioiden mukanaan tuomaa tunnelmaa. Ääniraita on rehellinen DD1.0 ja sitä täytyy arvostaa. Lisämateriaalien puuttuminen kuuluu myös kuvaan. Tunnetaan myös nimellä The Outpost. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy