Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Dukes of Hazzard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200923EAN: 7321944736651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Haz­zar­din pii­ri­kun­nan asuk­kaat ovat tot­tu­neet kylän­rik­kaim­man her­ra Hog­gin pom­po­tuk­seen.

Haz­zar­din pii­ri­kun­nan asuk­kaat ovat tot­tu­neet kylän­rik­kaim­man her­ra Hog­gin pom­po­tuk­seen. Ser­kuk­set Bo ja Lu­ke Du­ke päättävät vas­ta­ta sa­mal­la mi­tal­la. Eräs ame­rik­ka­lai­sen ko­me­dian tyy­pil­li­sim­mistä ta­vois­ta mi­tellä voi­mia on kaa­hai­lu­kil­pai­lu, sel­keä ”en­nak­ko­suo­sik­ki vas­taan al­ta­vas­taa­ja” –­ti­lan­ne muo­dos­tuu. Ur­hei­lue­lo­ku­van pe­rin­nettä nou­da­te­taan, voit­ta­jas­ta ei ole epä­sel­vyyttä. Vauh­din hur­ma ei kas­va ka­sa­rie­si­ku­vien ta­sol­le, vaik­ka Burt Rey­nolds ruu­dul­la pyö­rii­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ison rahan jenkkikomediaa, laadukas tekninen puoli. Ekstroissa kaikenlaista. Poisjääneitä kohtauksia, kuvaa kulissien takaa sekä kömmähdyksiä. Stunttitemppupätkä. Esittely serkusten autosta. Jessica Simpsonin minishortsidokkari! Musavideo. Traileri. (VA)
15/09/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy