Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen siirto

Knight Moves 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­ja­mur­haa­ja is­kee shak­ki­tur­nauk­ses­sa.

Sar­ja­mur­haa­ja is­kee shak­ki­tur­nauk­ses­sa. En­simmäi­senä vuo­ros­sa on mes­ta­ri­pe­laa­jan (Ch­ris­top­her Lam­bert) tuo­rein pe­tinläm­mittäjä, jo­ten po­lii­sit (ai­na us­kot­ta­van ar­vo­val­tai­nen Tom Sker­ritt ja Da­niel yk­si vel­jek­sistä Bal­dwin) suh­tau­tu­vat ymmär­rettävän epäus­koi­ses­ti mie­hen väit­tei­siin psy­ko­paa­tis­ta, jo­ka yrittää pe­la­ta pe­liä ih­mis­nap­pu­loil­la. Dia­ne La­ne psy­ko­lo­gi­na. Viih­dyttävä, pal­jaal­la pin­nal­la ri­po­tel­tu mur­ha­mys­tee­ri, jos­sa hah­mois­ta­kin tun­tuu löy­tyvän aa­vis­tuk­sen ver­ran enemmän ai­nes­ta kuin kli­seet edel­lyttäi­sivät.

Kuva, ääni & ekstrat

Voimakkaan rosoinen, pehmeähkön hailakka ja ajoittain erittäin roskainen kuva. Ääniraita on keskimäärin hieman kolkko ja dialogin osalta karkea, mutta musiikki ja tehosteet toimivat ajoittain hyvin. Sekä britti- että jenkkipainokset ovat anamorfisia 2.35-laajakuvia ja tässä monet otokset - alkutekstit mukaan lukien - näyttävät Pan&Scan-raadelluilta, mutta kuitenkin verrattuna ekstroista löytyvään suttuiseen laajakuvatraileriin näkyy elokuvassa pystysuunnassa enemmän sisältöä. Ekstroissa lisäksi faktat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Carl Schenkel
Pääosissa: Christopher Lambert
Tarina: Brad Mirman
Kuvaus: Dietrich Lohmann
Musiikki: Anne Dudley

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy