Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Medusan sinetti

The Bourne Ultimatum 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 205189EAN: 5050582505207

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bour­ne-t­ri­lo­gian vii­mei­sen osan tehtävänä on ku­roa sa­la­lii­ton säi­keet yh­teen ja pal­jas­taa mik­si kaik­ki tähä­nas­ti­nen on ta­pah­tu­nut ja ku­ka Ja­son Bour­ne lo­pul­ta oi­kein on.

Bour­ne-t­ri­lo­gian vii­mei­sen osan tehtävänä on ku­roa sa­la­lii­ton säi­keet yh­teen ja pal­jas­taa mik­si kaik­ki tähä­nas­ti­nen on ta­pah­tu­nut ja ku­ka Ja­son Bour­ne lo­pul­ta oi­kein on. Vauh­di­kas kis­sa ja hii­ri -lei­kin fi­naa­li aloit­taa hur­jal­la ba­le­til­la Lon­toon Wa­ter­loon ase­mal­ta eikä tem­po sen jäl­keenkään juu­ri hi­das­tu en­nen vii­mei­siä sa­no­ja. Al­ge­rias­ta al­kaen me­no al­kaa väläh­dyk­sittäin muis­tut­taa su­per­san­ka­rie­lo­ku­vaa, mut­ta on­nek­si Quan­tum of So­la­cen ver­tai­sil­ta ai­vot­to­muuk­sil­ta kui­ten­kin vielä väl­tytään. Kaik­keen vauh­tiin ja edel­lis­ten osien sa­la­liit­toar­vai­lu­jen nos­tat­ta­miin odo­tuk­siin näh­den lop­pu­rat­kai­su on san­gen tyy­dyttävä, us­kot­ta­va ja jo­pa ru­nol­li­sen sym­met­ri­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Luonteva ja tunnelmallisesti sävytetty kuva on heikoimmillaan hieman pehmeä, mutta kovinkaan paljon parempaa ei DVD:ltä voi odottaa. Minimaalista värinää esiintyy. Upottavan tilava, virikkeellinen ja tehokas aaniraita. Musiikkiraita hyödyntää bassoa kiitettavasti. Ekstroissa keskitason ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (12 min.), making of -kooste (24 min.) ja sarja koosteita tappelu- ja taka-ajokohtausten luomisesta (yht. 25 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy