Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Descent - loukussa 2

The Descent Part 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 201375EAN: 6438044250060

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos­kus, to­sin har­voin, jat­ko-o­sa on pa­rem­pi kuin al­ku­peräi­nen.

Jos­kus, to­sin har­voin, jat­ko-o­sa on pa­rem­pi kuin al­ku­peräi­nen. Des­cent 2 täyttää tämän mää­reen.
Ai­noa so­kei­den ih­mis­hir­viöi­den kä­sistä paen­nut Sa­rah (S­hau­na Mac­do­nald) pää­see sai­raa­laan levähtämään muis­tin­sa me­nettä­neenä. In­no­kas pai­kal­liss­he­rif­fi pa­kot­taa nai­sen pa­ran­ta­maan muis­tiaan sin­ne, min­ne jäi neljä ystävää. Syvällä Ap­pa­lak­kien vuo­ris­ton uu­me­nis­sa al­kaa uu­si eloonjää­mis­tais­te­lu.
Ykkö­so­sa kär­si tie­tystä ka­peu­des­ta, mut­ta nyt voi pal­jon­kaan liioit­te­le­mat­ta sa­noa uu­den kau­hu­la­ji­tyy­pin syn­ty­neen. On uu­si miljöö, jo­ta osa­taan hyö­dyntää. Tämä on spe­leo­lo­gi­sen kau­hun en­simmäi­nen merk­ki­teos.

Kuva, ääni & ekstrat

BD näyttää vähissä päivänvalossa kohtauksissa suvereenisuutensa DVD:hen verrattuna. Yllättäen molemmat toimivat hämärissä luolakohtauksissa hyvin. Hienostunut ja tehokas ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 11 min. poistettuja kohtaulksia ja 26 min. dokumentit. (PS)
07/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy