Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Gone Baby Gone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: PCM5.1
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205544EAN: 8717418137038

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näyt­te­lijä Ben Aff­leck suo­riu­tuu oh­jaus­de­byy­tistään li­ki neljän täh­den suo­ri­tuk­sel­la.

Näyt­te­lijä Ben Aff­leck suo­riu­tuu oh­jaus­de­byy­tistään li­ki neljän täh­den suo­ri­tuk­sel­la. Men­nei­syy­den ote –e­lo­ku­vas­ta tu­tun kir­jai­li­ja Den­nis Le­ha­nen ro­maa­ni ker­too hol­lywoo­di­lai­sit­tain pe­rin suo­ra­su­kai­ses­ti bos­to­ni­lai­sen val­koi­sen ros­kaväen elin­ta­vois­ta. Nark­ka­riäi­din pik­ku­tyttö on kaa­pat­tu. Su­ku­lai­set palk­kaa­vat yk­si­tyi­set­sivä­pa­rin (Ca­sey Aff­leck, Mic­hel­le Mo­nag­han) tut­ki­maan ta­paus­ta.
Juo­ni kier­tyy pe­rin ki­ha­rai­sek­si, eikä yllättävää lop­pu­rat­kai­sua välttämättä ar­vaa. Yllättä­viä kään­teitä riittää, mut­ta sil­le ei voi mitään, että kat­so­ja myös pit­kis­tyy vä­lillä. Näyt­te­lijöi­den työs­ken­te­ly pitää kui­ten­kin hy­vin jän­ni­tettä yllä. Aff­leck tai­taa­kin ol­la pa­rem­pi oh­jaa­ja kuin näyt­te­lijä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva toistaa rauhalliseen tyyliinsä. Virheitä ei juuri näy. Näkyvin on auton jäähdyttimen hienoinen värinä ennen avainkohtausta. Ekstroissa pidennetty vaihtoehtokohtaus, 17 min. poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein, 7+9 min. dokumentit ja kommenttiraita. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy