Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Gone Baby Gone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: PCM5.1
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205544EAN: 8717418137038

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näyt­te­lijä Ben Aff­leck suo­riu­tuu oh­jaus­de­byy­tistään li­ki neljän täh­den suo­ri­tuk­sel­la.

Näyt­te­lijä Ben Aff­leck suo­riu­tuu oh­jaus­de­byy­tistään li­ki neljän täh­den suo­ri­tuk­sel­la. Men­nei­syy­den ote –e­lo­ku­vas­ta tu­tun kir­jai­li­ja Den­nis Le­ha­nen ro­maa­ni ker­too hol­lywoo­di­lai­sit­tain pe­rin suo­ra­su­kai­ses­ti bos­to­ni­lai­sen val­koi­sen ros­kaväen elin­ta­vois­ta. Nark­ka­riäi­din pik­ku­tyttö on kaa­pat­tu. Su­ku­lai­set palk­kaa­vat yk­si­tyi­set­sivä­pa­rin (Ca­sey Aff­leck, Mic­hel­le Mo­nag­han) tut­ki­maan ta­paus­ta.
Juo­ni kier­tyy pe­rin ki­ha­rai­sek­si, eikä yllättävää lop­pu­rat­kai­sua välttämättä ar­vaa. Yllättä­viä kään­teitä riittää, mut­ta sil­le ei voi mitään, että kat­so­ja myös pit­kis­tyy vä­lillä. Näyt­te­lijöi­den työs­ken­te­ly pitää kui­ten­kin hy­vin jän­ni­tettä yllä. Aff­leck tai­taa­kin ol­la pa­rem­pi oh­jaa­ja kuin näyt­te­lijä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva toistaa rauhalliseen tyyliinsä. Virheitä ei juuri näy. Näkyvin on auton jäähdyttimen hienoinen värinä ennen avainkohtausta. Ekstroissa pidennetty vaihtoehtokohtaus, 17 min. poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein, 7+9 min. dokumentit ja kommenttiraita. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy