Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ytimessä

The Core 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431038608

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mauk­kaas­ti kyhät­ty ka­tast­ro­fie­lo­ku­va pysäyttää maa­pal­lon yti­men vir­taus­liik­keen ja sen myötä myös maa­pal­loa suo­jaa­va mag­neet­ti­kenttä on pe­rut­tu.

Mauk­kaas­ti kyhät­ty ka­tast­ro­fie­lo­ku­va pysäyttää maa­pal­lon yti­men vir­taus­liik­keen ja sen myötä myös maa­pal­loa suo­jaa­va mag­neet­ti­kenttä on pe­rut­tu. Lin­nut sin­koi­le­vat kuin Hitch­coc­kin klas­sik­ko­kau­hue­lo­ku­vas­sa ja re­von­tu­let suun­taa­vat La­pis­ta tu­ris­ti­mat­kal­le maail­man ympä­ri, jo­ten on vain ajan ky­sy­mys en­nen kuin maail­man­lo­pun tor­jun­ta­ryhmä lä­he­tetään Ju­les Ver­nen hen­gessä koh­ti ydintä 1000 me­ga­ton­nin ydin­la­taus mu­ka­naan.
Aa­ron Eck­hart on on­gel­mia hais­ta­va geo­fy­sii­kan pro­fes­so­ri, jo­ka osoit­tau­tuu toi­min­nan mie­hek­si. Hi­la­ry Swank su­per­lah­ja­kas ast­ro­naut­ti, jo­ka pää­see ter­ra­nau­tik­si. Del­roy Lin­do ih­me­po­ran kek­si­nyt erak­ko­tie­de­mies. Stan­ley Tuc­ci val­koi­sen ta­lon luot­to­tie­de­mies. Kä­si­kir­joi­tus tai­taa vaa­di­tut kään­teet il­man, että me­no tun­tui­si puu­dut­ta­van kli­sei­seltä ja pai­koin dia­lo­gi­kin vai­kut­taa mil­tei terävältä. Hyvää, su­la­vaa ka­tast­ro­fi­viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä, luonnollinen ja virheettömän vakaa. Hyvin lievää ylimääräistä eloa on nähtävissä joissakin yksittäisissä otoksissa, mutta vastapainoksi erityisesti kasvolähikuvat näyttävät modernin teräväpiirtokuvan arvoisesti yksityiskohtia. Tietokonetehosteet vakuuttavat vaihtelevasti, mutta fantastinen miljöö välittyy kauttaaltaan hyvin. Geneerisen funktionaalisen musiikkiraidan saattelema ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja tehosteet riittävän yrmysti. Toisin kuin aiempi DVD on tämä Blu-ray ekstraton. (IJ)
30/10/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy