Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Altered Carbon - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2018Kesto: 539 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kou­kut­ta­va tie­teisjännä­ri ar­voi­tuk­sel­li­ses­ta ri­kol­li­ses­ta, jo­ka herä­tetään syväjäästä rat­kai­se­maan puo­li­ju­ma­lak­si nous­seen mil­jardöö­rin it­se­mur­ha.

Kou­kut­ta­va tie­teisjännä­ri ar­voi­tuk­sel­li­ses­ta ri­kol­li­ses­ta, jo­ka herä­tetään syväjäästä rat­kai­se­maan puo­li­ju­ma­lak­si nous­seen mil­jardöö­rin it­se­mur­ha. Se, että asiak­kaa­na on it­se­mur­han teh­nyt, mut­ta yhä elä­vien kir­jois­sa kul­ke­va uh­ri it­se on lo­pul­ta vain tämän ta­ri­nan en­simmäi­nen jip­po.
A­ja­tuk­sel­la ra­ken­net­tu ja viit­se­liääs­ti ku­vi­tet­tu ta­ri­na si­joit­tuu voi­mak­kaas­ti kah­tia­ja­kau­tu­nee­seen tu­le­vai­suu­ten missä rik­kaat elävät ikui­ses­ti ja köyhät ovat ole­mas­sa vain näi­den het­kel­li­siä tar­pei­ta var­ten. Tämä on ilah­dut­ta­vas­ti lä­hempänä Bla­de Run­ne­ria kuin Ter­ra No­vaa, jo­ten en­simmäi­sen kau­den 10 jak­soa on no­peas­ti ah­mit­tu.
Myös sar­jan toi­nen kau­si on jo eh­dit­ty jul­kais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni, joihin molempiin on panostettu muutaman scifi-elokuvan verran. (IJ)
04/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy