Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valamiehen painajainen

Trial by Jury 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-02476EAN: 6420201170915

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­le­rie Als­ton kuu­luu va­la­mie­histöön oi­keu­denkäyn­nissä, jos­sa kä­si­tellään vuo­sia jat­ku­nei­ta ita­lo­ma­fian jär­jes­te­le­miä mur­hia New Yor­kin alueel­la.

Va­le­rie Als­ton (Joan­ne Whal­ley-Kil­mer) kuu­luu va­la­mie­histöön oi­keu­denkäyn­nissä, jos­sa kä­si­tellään vuo­sia jat­ku­nei­ta ita­lo­ma­fian jär­jes­te­le­miä mur­hia New Yor­kin alueel­la. Va­le­rie us­koo ole­van­sa suo­rit­ta­mas­sa määrät­tyä "tehtävää". Siitähän ei so­vi kieltäy­tyä, vaik­ka vää­rin ää­nestä­mi­nen saat­tai­si­kin koi­tua koh­ta­lok­kaak­si. Ma­fian taus­ta­jou­kot va­lit­se­vat tie­ten­kin juu­ri Va­le­rien va­la­mie­histön hei­koim­mak­si len­kik­si.
Ko­vin odo­te­tus­ti taa­per­ta­va ame­rik­ka­lai­nen tril­le­ri. Kä­si­kir­joi­tus on kuin jol­tain kau­kai­sel­ta ai­ka­kau­del­ta, ajal­ta en­nen mo­der­nia tril­le­riä, jol­loin ei tar­vin­nut yleisöä vielä sen kum­mem­min yllättää. Oh­jauk­sen ja leik­kauk­sen yh­te­ne­viä epä­koh­tia on muil­ta­kaan osin ai­hee­ton­ta kiistää. Heywood Goul­din elo­ku­vas­ta puut­tuu lii­ke.
Tär­keimmät koh­tauk­set on ra­ken­net­tu muu­ta­man pää­hen­kilön va­raan, näyt­te­lijöistä ei saa­da ir­ti mitään. Vain Gab­riel Byr­nen ja Ed Lau­te­rin täyttä­miin mi­nuut­tei­hin saa­daan pu­hal­let­tua jon­kin­lai­nen hen­ki. Lap­sel­li­ses­ti ään­te­levä Whal­ley-Kil­mer on to­dis­te­tus­ti väärällä alal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva värisee, mattapintaisuutta ei ole saatu hävitettyä. Tummuus on häiritsevää. Heikkotasoinen ääniraita keskittyy lähinnä puheen toistamiseen. Surround on käytännössä mono. Ekstroja ei ole. (VA)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy