Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wallander – Veriside

Luftslottet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203326EAN: 6438044052459

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si sar­jan par­hais­ta: sa­la­peräi­set kuo­le­mat joh­ta­vat van­han ri­kok­sen jäl­jil­le.

Yk­si sar­jan par­hais­ta: sa­la­peräi­set kuo­le­mat joh­ta­vat van­han ri­kok­sen jäl­jil­le. Wal­lan­de­rin tyttä­ren nuo­ruu­den­rak­kaus on sot­keen­tu­nut am­mat­ti­tap­pa­jan jär­jestämään mie­len­kiin­toi­seen vyyh­teen. Sinänsä mikään ei tun­nu poik­kea­van sar­jan kli­seistä, mut­ta pa­li­kat on se­koi­tet­tu tyy­lillä.

Kuva, ääni & ekstrat

Luonnonvaloa ja rakeista dokumenttifilmiä suosiva kuva näyttää luonnolliselta. Periaatteessa korkeatasoisen äänistandardin etuja ei juurikaan hyödynnetä. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy