Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Stealth

Näkymätön uhka 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: PCM5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200804EAN: 5051160102979

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävän suo­ra­vii­vai­nen ja tek­ni­ses­ti viit­se­liäs, mut­ta ta­ri­nal­taan lo­pet­to­man kli­sei­nen ja epä­loo­gi­nen toi­min­tae­lo­ku­va kol­mes­ta Stealth-­lentäjästä, jot­ka saa­vat sii­pi­mie­hek­seen uu­ni­tuo­reen ro­bot­ti­ko­neen.

Viih­dyttävän suo­ra­vii­vai­nen ja tek­ni­ses­ti viit­se­liäs, mut­ta ta­ri­nal­taan lo­pet­to­man kli­sei­nen ja epä­loo­gi­nen toi­min­tae­lo­ku­va kol­mes­ta Stealth-lentäjästä, jot­ka saa­vat sii­pi­mie­hek­seen uu­ni­tuo­reen ro­bot­ti­ko­neen. Ava­ruus­seik­kai­lu 2001 ja ter­mi­naat­to­rin­sa näh­neil­le ta­ri­na ei mon­taa yllä­tystä tar­joi­le, mut­ta pin­ta­puo­li on hy­vin hal­lus­sa. Lai­nat huo­mioi­den on­kin osu­vaa, että tässä nähdään si­vuo­sas­sa T2:­sen Mi­les Dy­so­ni­na tut­tu Joe Mor­ton.
E­lo­ku­va on täynnä hil­peitä hölmöyk­siä, mut­ta nais­pi­loo­tin (Jes­si­ca Biel) is­ku­lau­se "pyydän an­teek­si C-kup­pie­ni puo­les­ta" sul­ha­seh­dok­kaan törmä­tessä pyyk­ki­na­ruun jää B-e­lo­ku­vien his­to­riaan.

Kuva & ääni

Sisällöllisesti elokuva näyttää paljon paremmalta kuin tämän luokan elokuvalta voisi odottaa, sillä sen enempää tehosteissa kuin kuvauspaikoissakaan ei ole kitsasteltu. Teräväpiirtokuva on hyvää perustasoa, eikä havaittavaa pehmeyttä pahempaa kritisoitavaa löydy. Väritoisto on upean kylläistä ja luontevaa, eikä levottomuudesta ole tietoakaan. Ääniraita on niin ikään teknisesti toimiva - musiikiltaan keskinkertainen, mutta tilakuvaltaan ja dynamiikaltaan onnistunut.

Ekstrat

Ekstroissa elokuvaan vaivoin liittyvä juontamaton teräväpiirtokollasi (HD / 4 min.). Kannessa väärä kesto. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy