Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väkivallan vihollinen 4

Death Wish 4: The Crackdown 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165784224

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Soul Media) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­rian Gar­fiel­din luo­ma, lain ja oi­keu­den omiin kä­siinsä ot­ta­va, ka­dun­mies saa tällä ker­taa vai­ku­tus­val­tai­sen tu­ki­jan, jo­ka ha­luaa lo­pet­taa huu­me­kau­pan nuo­ril­le.

B­rian Gar­fiel­din luo­ma, lain ja oi­keu­den omiin kä­siinsä ot­ta­va, ka­dun­mies (C­har­les Bron­son) saa tällä ker­taa vai­ku­tus­val­tai­sen tu­ki­jan, jo­ka ha­luaa lo­pet­taa huu­me­kau­pan nuo­ril­le. Sar­ja puo­lus­taa paik­kaan­sa enää sen ta­kia, että nämä kiel­let­tiin van­han vi­deo­lain ai­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Combolevyn molempien versioiden kuva ja ääni ovat paljon vanhaa FS-Filmin DVD-laitosta tarkemmat. BDn kuvanlaatu vaihtelee kuitenkin erinomaisesta perin rakeiseen. DVD on puolestaan joka osa-alueella selvästi heikompi. Ei ekstroja. (PS)
28/09/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy