Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Funhouse

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.00
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018018136

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Fi­nal Des­ti­na­tio­nin ja Big Brot­he­rin yh­dis­telmä heittää tu­si­nan ver­ran tu­bet­ta­jia te­ho­se­koit­ti­meen ja pai­naa su­rut­ta nap­pia.

Fi­nal Des­ti­na­tio­nin ja Big Brot­he­rin yh­dis­telmä heittää tu­si­nan ver­ran tu­bet­ta­jia te­ho­se­koit­ti­meen ja pai­naa su­rut­ta nap­pia. Elo­ku­va luot­taa ve­reen, bi­ki­ni­var­ta­loi­hin ja läppään, jo­ka on li­ki yhtä ba­naa­lia kuin esi­ku­vis­saan, mut­ta nyt re­hel­li­ses­ti kä­si­kir­joi­tet­tua.
Pe­riaat­tees­sa tämä on tyhjäpäi­nen ja tyhjänpäiväi­nen, mut­ta ta­va­no­mai­seen rea­li­ty-s­how­hun ver­rat­tu­na tämä kui­ten­kin ete­nee. Kie­li pos­kes­sa epäi­lemättä väsät­ty, mut­ta po­ke­ril­la tar­joil­tu kon­sep­tijännä­ri ei kui­ten­kaan oi­kein ole jän­nittävä, oma­peräi­nen tai hu­vit­ta­va. Tämä on köyhän mie­hen Juok­se tai kuo­le, mut­ta ka­ve­ri­po­ru­kan lef­fail­lan taus­ta­viih­teek­si var­sin pas­sel­li ta­paus.

Kuva, ääni & ekstrat

Paikoin hitusen pehmeä ja läpeensä videomainen kuva on asiallisen vakaa, värikylläinen ja teatraalisesti lavastettu. Kannessa väärä kuvasuhde. Ääniraita toistaa dialogin selkeämmin kuin bigbrother ja luo tunnelmaa tehokkaammin kuin esikuvansa keskimääräinen tv-tuotanto. Ekstraton. (IJ)
05/05/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy