Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rocky Balboa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203869EAN: 6438044103656

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Syl­ves­ter Stal­lo­nel­le suo tämän mie­lellään, sik­si koh­tuut­to­man kou­ke­rois­ta hä­nen uran­sa on ol­lut Ram­bo-­me­nes­tys­ten jäl­keen.

Syl­ves­ter Stal­lo­nel­le suo tämän mie­lellään, sik­si koh­tuut­to­man kou­ke­rois­ta hä­nen uran­sa on ol­lut Ram­bo-me­nes­tys­ten jäl­keen. Tämä on sentään käytännössä Roc­ky VI. Tus­kin näin hyvän mie­len te­kevää me­nes­ty­se­lo­ku­van kuu­det­ta jat­ko-o­saa on kos­kaan teh­ty.
E­lo­ku­va­na­han tämä on ta­val­laan mui­den tois­to, kun pää­hen­kilö su­ree yhä kuol­lut­ta vai­moaan ja päättää näyttää vielä ker­ran. Stal­lo­ne on­nis­tuu omas­sa oh­jauk­ses­saan hy­vin, myös huu­mo­rin sa­ral­la. Hän ei ereh­dy nais­ten­nau­rat­ta­jak­si, vaik­ka hyvä eh­do­kas­kin oli­si tar­jol­la.
Fik­sua oli myös pää­tyä jär­kevään lop­pu­rat­kai­suun. Se ty­peräm­pi­kin ku­vat­tiin var­muu­den vuok­si. Sen voi nähdä ekst­ra­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva pyrkii rakeisuudellaan dokumentinomaisuuteen ja vanhojen osien henkeen. Kaksi laadukasta ääniraitaa. Ekstroissa kommenttiraita, 9+11+5 min. dokumentit, 2 min. epäonnistuneita otoksia, seitsemän poistettua kohtausta (20 min.) ja vaihtoehtoloppu (4 min.). (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy